posdru signature

Şanse şi drepturi egale! – POSDRU/144/6.3/S/130458

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013

Investeşte în oameni!

PROJOB PROFILE S.R.L. Târgoviște s-a constituit în 2002, fiind furnizor autorizat de formare profesională a adulţilor.

 

Programele de formare profesională oferite acopera meserii/specializari precum: zidar, ospatar (chelner), vânzător în unități de alimentație, operator introducere, validare și prelucrare date, fochist, confecționer asamblor articole din textile, gardian public, lucrător în comerţ, bucătar, contabil, inspector resurse umane, lucrător social, cameristă, recepţioner hotel.

 

În cei 11 ani de funcţionare, PROJOB PROFILE S.R.L. a instruit un număr de 3.216 de persoane în centrul de formare profesională, din care 1.780 persoane au participat la cursuri de calificare de nivel I și II și 1.436 persoane la cursuri de iniţiere, totalizând 142 de cursuri.

 

De asemenea, PROJOB PROFILE S.R.L. organizează evenimente de informare și mediatizare a oportunităților de afaceri, seminarii, conferinţe, promovează și derulează diferite cursuri de formare, calificare și specializare, prin intermediul cărora acționează în mod concret în direcţia dezvoltării resurselor umane și a competitivității in perspectiva dezvoltării economice și sociale durabile a teritoriului.

 

PROJOB PROFILE SRL a subcontractat o parte din activitatea de formare profesională de la AJOFM Giurgiu și AJOFM Buzău. Totodată. PROJOB PROFILE SRL a furnizat servicii de consiliere agenţilor economici de pe raza judeţelor Giurgiu, Dâmboviţa și Buzău.

 

Date de contact:

Adresa: Str. Plutonier Ditescu Stan nr.1-3, et.3,
             Targoviste, jud. Dambovita
Tel: 0720 535 525
E-mail:   projob@femeicuinitiativa.ro
Website: www.femeicuinitiativa.ro
https://www.facebook.com/pentrufemeicuinitiativa

 

Reprezentantul legal sau persoana de contact: Cristian Veringa