posdru signature

Şanse şi drepturi egale! – POSDRU/144/6.3/S/130458

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013

Investeşte în oameni!

Curs FORMATOR București


Curs FORMATOR București
2014-12-16

Pentru femei cu inițiativă!

De la femei cu inițiativă!

 

Patronatul Femeilor de Afaceri al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din Municipiul Bucureşti vă invită să participați la cursul de perfecţionare ca formator, subvenţionat şi acreditat A.N.C în cadrul proiectului „Şanse şi drepturi egalePOSDRU/144/6.3/S/130458, co-finanţat prin programul FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013POSDRU.

Cursul va avea loc la Bucuresti, în perioada 26 – 31 ianuarie 2015. Durata cursului este de 48 de ore, iar programul zilnic este 8h/zi.

La curs pot participa femei cu domiciliul în regiunea Bucureşti-Ilfov, absolvente de studii superioare, interesate să dobândească sau să îşi dezvolte abilităţile de formare a adulţilor, în vederea dezvoltării unei cariere de formator /trainer.

Cursul este GRATUIT, dar participarea este obligatorie la tot programul; beneficiarele vor dispune de manual de curs, format imprimat şi/sau  format electronic, materiale de lucru individuale şi de grup.

La sfârşitul acestei acţiuni de formare, fiecare participantă va putea să înţeleagă diversitatea modurilor de învăţare ale adulţilor şi să întocmească un program pentru o acţiune de formare, în funcţie de un set de condiţii iniţial stabilite (nevoile de formare identificate, finalităţi dorite, nivelul cursanţilor, durata și tipul acţiunii alese). De asemenea, va ști cum să pregătească un dosar de autorizare pentru un curs, în conformitate cu procedurile ANC și cum să deruleze o acțiune de formare.

Pentru înscriere vă rugăm să ne trimiteţi intenţia dvs. de participare (în care să menţionaţi numele cursului, nume şi prenumele dvs., precum şi numarul dvs. de telefon şi adresa de e-mail) la adresa rusu_titina@yahoo.com. Ulterior, vă vom contacta pentru verificarea condiţiilor de eligibilitate şi programarea în vederea înscrierii la curs. Confirmarea participării se va face după evaluarea eligibilităţii, în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierilor.

Notă: Nu se suportă cheltuieli legate de deplasarea, cazarea sau masa beneficiarelor.

Pentru informaţii suplimentare despre proiectul „Şanse şi drepturi egale” şi despre cursurile furnizate în cadrul acestui proiect ne puteţi vizita pe pagina de website www.femeicuinitiativa.ro.

 

Toate stirile