posdru signature

Şanse şi drepturi egale! – POSDRU/144/6.3/S/130458

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013

Investeşte în oameni!

Efectele cursului de COMPETENTE ANTREPRENORIALE


Efectele cursului de COMPETENTE ANTREPRENORIALE
2014-08-14

In urma cursului de Competente Antreprenoriale derulat in perioada 14-22 iulie 2014, echipa Patronatului Femeilor de Afaceri al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Municipiul Bucuresti (PFAIPMM-MB) a fost placut surprinsa de invitatia primita de la doua dintre absolventele cursului, la expozitia de produse handmade, expozitie desfasurata in sectorul 1 al capitalei.  Este vorba despre Cristina Craciun si Laura Bireescu care pornind de la un exercitiu de grup in cadrul cursului au trecut la aplicarea ideii lor de afaceri au dezvoltat idei atat de frumoase pe care in mai putin de  o luna le-au pus in aplicare.

Cum se ajunge la succes?

Iata cativa dintre pasii care pe care Cristina si Laura i-au urmat pentru un inceput minunat in afaceri.

  1. Au avut o idee de afacere si dorinta de a realiza ceva pe cont propriu.
  2. Au cautat sa se dezvolte atat in plan personal dar si profesional si pentru perfectionare,   s-au inscris la cursul de Competente Antreprenoriale unde au invatat cum sa isi puna ideile in aplicare.
  3. Au participat la toate orele de curs si si-au dat silinta sa conceapa un plan de afaceri cat mai bun.
  4. Au dovedit ca detin foarte bune abilitati de comunicare, de lucru in echipa, de organizare si de luare a deciziei.
  5. Au actionat !

In mod evident, Cristina si Laura isi doresc sa schimbe ceva in viata lor dar si a acelor din jur.  Au participat la curs, au cules informatii utile si au aplicat ceea ce au invatat in cadrul proiectului  Şanse şi drepturi egale! – POSDRU/144/6.3/S/130458 Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin  Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 Investeşte în oameni!

Insotite fiind de spiritul managerial de care au dat dovada, nu ne ramane decat sa asteptam vesti din ce in ce mai bune.  Drumul spre succes este mereu deschis ! Asteptam sa paseasca pe el si Magdalena Tulimianu care ne-a prezentat o idee de afaceri cu papusi, Cristina Teodorescu a carei idee de afaceri ne-a adus in sala de curs miros fin de lavanda.... iar lista cu numele viitorilor antreprenori si ideile minunate de afaceri pe care le-au prezentat, nu se opresc aici. Sunt 17 idei frumoase ce apartin celor 17 persoane deosebite ce au facut parte din acest grup. Ne-am bucurat sa le avem aproape si ne dorim sa ramanem la fel de aproape pentru fiecare dintre doamnele/domnisoarele care au participat la cursurile noastre. Sub indrumarea unui trainer minunat, Cristina Musat, o grupa frumoasa de cursanti, a ajuns la finalul unui curs. Acest lucru insa, nu inseamna nici pe departe ca nu le suntem in continuare alaturi. Finalul acestui curs reprezinta un nou inceput.  Noi suntem aici pentru ele! “Ele si, desigur speranta !”  

In incheiere, doresc ca in numele intregii echipe PFAIPMM-MB, sa va multumesc tuturor pentru participare si implicare si deasemenea sa va urez succes in ceea ce intreprindeti astfel incat inceputul activitatii antreprenoriale sa va aduca multumirea asteptata.

 

Monica Rosu

Expert Recrutare Grup Tinta / PFAIPMM-MB

Toate stirile